Πως δουλεύουν οι υπηρεσίες Τηλεγραμματείας

Με την δημιουργία μιας εταιρίας, έρχεσαι αντιμέτωπος με δύο επιλογές ως προς την διαχείριση των κλήσεων της. Είτε προσλαμβάνεις κάποιον άλλο να τις διαχειρίζεται είτε το κάνεις μόνος σου.

Αν προσλάβεις κάποιον άλλο, τότε φέρνεις την εταιρία στην θέση του να εξαρτάται από ένα και μόνο άτομο, το οποίο κυβερνά την όλη σχέση της εταιρίας με τους πελάτες, δημιουργεί χάος στο γραφείο όταν βρίσκεται με άδεια και μπορεί να είναι είτε πολύ απασχολημένος/η, είτε να κάθετε στην θέση του/της χωρίς να έχει και πολλά να κάνει.

Περιττό να πούμε ότι αυτό το άτομο πληρώνεται κανονικά όποια και να είναι η περίπτωση. Εάν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας, τότε μάλλον δεν θα καταφέρετε και πολλά. Θα διακόπτεστε συνεχώς από το τηλέφωνο και η ποιότητα εργασίας σας θα επιδεινωθεί, καθώς την ίδια ώρα η εταιρία θα φαίνεται μικρή και χωρίς ταυτότητα.

Με τις υπηρεσίες Τηλεγραμματείας μας, μπορείτε να έχετε ένα έμπειρο επαγγελματία λειτουργό να χειρίζεται τις κλήσεις σας, όποτε εσείς θέλετε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή, προωθώντας την τηλεφωνική σας γραμμή, ή μπορείτε απλά να αφήσετε ολοκληρωτικά την διαχείριση των κλήσεων σας κοντά μας, δίνοντας στην επιχείρηση σας μιαν μεγαλύτερη και πιο καθαρή εικόνα, καθώς εργάζεστε στην ηρεμία και την ησυχία σας με την σιγουριά του ότι δεν θα χαθεί άλλη κλήση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, να αφιερώσετε λίγα λεπτά να φέρετε την υπηρεσία στα μέτρα σας και μόλις προωθήσετε την τηλεφωνική σας γραμμή στο αριθμό που θα σας δώσουμε (DID), είστε έτοιμοι!

Και οποιανδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή ως το πώς απαντώνται οι κλήσεις σας, πότε και πώς να σας ειδοποιούμε, απλά επιστεφτείτε την πύλη πελατών ξανά και αλλάξτε το. Έχετε την ευχέρεια να το κάνετε όσες φορές εσείς θέλετε.

Η Τηλεγραμματεία της Omnitouch είναι η ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης κλήσεων που χρειάζεται η εταιρία σας και σας προσφέρεται για λιγότερο κόστος από ότι απαιτεί η πρόσληψη ενός υπαλλήλου για να κάνει την ίδια δουλειά.

  Τηλεγραμματεία

€120/μήνα

Τηλεγραμματεία light use

€60/μήνα

Κλήσεις που περιλαμβάνονται 300 κλήσεις 150 κλήσεις
Κόστος επιπλέον κλήσεων 40σ /κλήση 40σ /κλήση
Παροχή Σταθερού Τηλεφωνικού αριθμού (DID) Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Χειρισμός κλήσεων 24/7 Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Ελληνικά και Αγγλικά Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Στατιστική ανάλυση Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Βοήθεια στην ενεργοποίηση απο προσωπικό της Omnitouch Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
Εξατομικευμένα στατιστικά €25/στατιστικό €25/στατιστικό
Χειρισμός κλήσεων εκ μέρους της εταιρίας σας:    
• Βασική πληροφόρηση για την εταιρία (ωράρια, τοποθεσίες, αντικείμενο εργασιών) Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
• Λήψη/ καταγραφή παραπόνων Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
• Λήψη και προώθηση μηνυμάτων (web, email) Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
• Λήψη και προώθηση μηνυμάτων (sms) 2σ/SMS 2σ/SMS
• Λήψη ραντεβού (ηλεκτρονική ατζέντα) Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται
• Διαχείριση ραντεβού (ηλεκτρονική ατζέντα, αλλαγές, ακυρώσεις κλπ) Δωρεάν Δωρεάν
• Προώθηση/σύνδεση κλήσεων προς εσάς ή το προσωπικό σας (εκ των προτέρων ενημέρωση απο τηλεφωνητή) 1€ ανα κλήση 1€ ανα κλήση
Διατήρηση Μαύρης/Ασπρης λίστας (μόνο σε συνδυασμό με την προώθηση κλήσεων Δωρεάν Δωρεάν
• Εξερχόμενες κλήσεις (Υπενθυμίσεις κτλ)  €0.50/κλήση €0.50/κλήση
• Υπενθυμίσεις για ραντεβού (SMS) 2σ/SMS 2σ/SMS
  3 μέρες δωρεάν δοκιμή